Knorr

Traditia marcii create de Carl Knorr a fost pastrata de echipele internationale de bucatari Knorr, care s-au ocupat mereu de inovarea produselor. Gama Knorr inglobeaza - prin produse delicioase si usor de preparat - bucataria intregii lumi.

masa knorrKnorr iti face viata delicioasa

Knorr stie cat de importanta este o mancare buna. Knorr crede ca mancarea ne ofera mai mult decat nutrientii care ne dau energie: mancarea adauga placere vietii noastre. Iar mesele pe care le preparam rapid in fiecare zi pot avea acelasi gust si aroma pline de magie ca si cele pregatite pentru ocazii speciale. Aceste convingeri stau la baza succesului Knorr – marca Unilever numarul 1 in lume.

O marca nascuta din pasiunea pentru savoare

Istoria companiei Knorr a inceput in Germania in anul 1838, cand Carl Heinrich Knorr si-a construit la Heilbronn propria fabrica pentru a usca si macina cicoarea folosita in comertul cu cafea si pentru a macina grau pentru faina.

Curand, Carl Heinrich Knorr si fiii sai si-au dat seama de potentialul pe care-l oferea piata pentru comercializarea produselor usor de preparat. Asa ca au inceput sa combine legume deshidratate si condimente care, dizolvate in apa, se transformau in niste supe delicioase. In 1873, amestecurile pentru supa - primele produse din lume din categoria produselor usor de preparat - erau deja disponibile pe piata.

Castron cu supaBucatarii talentati de la Knorr continua spiritul inovator

Gustul si aroma produselor Knorr se datoreaza maiestriei culinare a bucatarilor sai. Portofoliul Knorr a inglobat bucataria altor tari, chiar din momentul in care fiii fondatorului, strabatand lumea, s-au intors din strainatate cu idei noi.

Traditia se pastreaza si in ziua de azi: in fabrica originala din Heilbronn, echipele internationale de bucatari se ocupa de inovarea produselor. In prezent, Knorr este o marca populara si de incredere, recunoscuta si apreciata peste tot in lume, iar in gama Knorr este reprezentata - prin produse savuroase si usor de preparat - bucataria intregii lumi.

De peste 10 ani, Knorr da un plus de savoare mancarurilor romanilor

Knorr este prezent pe piata din Romania de peste 10 ani, timp in care, respectand traditia culinara romaneasca, produsele Knorr au castigat increderea si fidelitatea consumatorilor. Portofoliul Knorr cuprinde condimente universale si specializate – precum binecunoscutele Knorr Magia Aromelor, Knorr Punga Magica si cuburile-baza pentru mancaruri - numeroase variante de supe si ciorbe care se prepara rapid (mare parte din bucataria traditionala romaneasca, dar si cateva supe din bucataria internationala), mustar si maioneze.

Knorr Legume in BucateKnorr lanseaza condimentul universal unic Legume in Bucate

In septembrie 2011, Knorr a lansat o inovatie creata pe gustul consumatorilor romani: un condiment universal unic, cu bucati mari de legume, denumit Knorr Legume in Bucate.

Noul condiment contine de 10 ori mai multe legume decat granulele obisnuite si, datorita ingredientelor sale - bucati mari de legume si mirodenii - formeaza o baza delicioasa pentru mancaruri.

Legumele pe care le contine sunt uscate natural si, cand sunt adaugate in apa, se hidrateaza si isi recapata forma initiala, pentru ca mancarurile gatite sa fie si gustoase, si aspectuoase.

Tanara mancand paste KnorrStiai ca?

  • Knorr este comercializata in 87 de tari.

  • Produsele Knorr ajung, in fiecare zi, pe mesele a peste 320 de milioane de oameni – mai mult decat oricare alta marca de alimente din lume.

  • Knorr este unul dintre cei mai mari jucatori globali de pe piata legumelor si fructelor si achizitioneaza in fiecare an 1,2 milioane tone de fructe si legume proaspete.

  • Cele 1,2 milioane de tone de fructe si legume cu care se aprovizioneaza Knorr in fiecare an sunt cultivate pe 65.000 de hectare de teren agricol (echivalentul a 90.000 de terenuri mari de fotbal).

  • Rosii coapte la soareKnorr nu se aprovizioneaza cu fructe si legume crescute in sera; 100% din cele 1,2 milioane de tone de fructe si legume proaspete cu care se aprovizioneaza Knorr in fiecare an sunt crescute la soare, in timpul sezonului cald.

  • In Germania, peste 1 miliard de salate sunt preparate cu Knorr Salad Dressing in fiecare an.

  • Logo-ul Knorr contine semnatura originala a lui Carl Heinrich Knorr, fondatorul companiei Knorr.

Gama de produse:

Knorr Legume in Bucate
Knorr Legume in Bucate
Knorr Cuburi
Knorr Cuburi
Knorr Supe
Knorr Supe
Knorr Supe Instant
Knorr Supe Instant
Knorr Magia Aromelor 12 legume
Knorr Magia Aromelor 12 legume
Knorr Magia Aromelor gust de gaina
Knorr Magia Aromelor gust de gaina
Knorr Mustar Clasic
Knorr Mustar Clasic
Knorr Maioneza si Sosuri de Maioneza
Knorr Maioneza si Sosuri de Maioneza
Knorr la Fix Papricas de pui
Knorr la Fix Papricas de pui
Knorr la Fix Spaghetti Bolognese
Knorr la Fix Spaghetti Bolognese
Knorr Punga Magica Friptura de pui cu usturoi
Knorr Punga Magica Friptura de pui cu usturoi
Knorr Punga Magica Cartofi la cuptor cu usturoi si rozmarin
Knorr Punga Magica Cartofi la cuptor cu usturoi si rozmarin

Site-uri pe aceasta tema

Ingrediente proaspete

Cum identifici legumele proaspete? Foloseste testul Knorr pentru verificarea prospetimii legumelor!