Becel

Margarinele Becel au la baza uleiuri vegetale. Contin in mod natural grasimile esentiale Omega 3 si Omega 6, vitaminele A, D si E, care ajuta sa reduci cantitatea de grasimi saturate din dieta zilnica.

Inima ta este uimitoare. Si margarina Becel – cunoscuta in alte tari ca  Flora, Promise sau Fruit D’Or – a fost creata pentru a-ti ajuta inima sa ramana sanatoasa.

Grasimile saturate din untul obisnuit pot creste nivelul colesterolului ducand la depunerea de depozite de grasimi pe artere si, astfel, pomparea sangelui de la inima catre organism devine dificila.

GAMA DE PRODUSE BECEL

Un aport zilnic de 2 g de Omega 3 si de 10 g de Omega 6, ca parte a unei alimentatii echilibrate si a unui stil de viata sanatos, te ajuta sa-ti mentii un nivel normal al colesterolului.

Becel Original ofera un echilibru intre aportul total de energie (kcal) si cel cel al grasimilor polinesaturate (Omega 3 si Omega 6). Becel asigura, de asemenea, un raport optim si intre grasimile bune, polinesaturate (Omega 3 si Omega 6) si grasimile rele, saturate. Doua portii pe zi de Becel Original (20 gr) furnizeaza 1,1 g de Omega 3 (mai mult de jumatate din necesarul zilnic) si 3,6 g de Omega 6.

Margarina tartinabila Becel Original este perfecta pentru consumul zilnic, nu numai pentru sandvisuri si toast, dar si pentru gatit. Becel Light este potrivita pentru cei ce isi urmaresc aportul caloric al alimentelor, dar care nu doresc sa excluda din alimentatie grasimile sanatoase (Omega 3 si Omega 6) si vitaminele A, D si E.

In cazul supraponderabilitatii sau al obezitatii, grasimile trebuie consumate cu moderatie. Pastrarea unei greutati normale este importanta pentru o inima sanatoasa.

Ca parte a unei alimentatii echilibrate, completata de activitate fizica, Becel contribuie la mentinerea sanatatii inimii, precum si la mentinerea colesterolului in limite normale. Becel Light contine 1.2g de grasimi saturate in 2 portii (20g) de produs, ceea ce pentru o femeie reprezinta 6% din cantitatea zilnica recomandata si, respectiv, 4% pentru barbati.

Ca parte a unei alimentatii echilibrate, completate de activitate fizica, Becel contribuie la mentinerea sanatatii inimii, precum si la mentinerea colesterolului in limite normale. Afla mai multe pe www.becel.roLink opens in a new window si pe pagina de Facebook Becel RomaniaLink opens in a new window.

Mai multe branduri

Knorr logo
Lipton logo

Social

Sfaturi
  • Daca in loc de unt consumi margarina Becel, cantitatea de grasimi saturate consumate este redusa cu pana la 3 kg pe an – luand in calcul trecerea de la consumul a 20 g de unt obisnuit la 20 g de margarina Becel Original, pe zi.

  • Un aport zilnic de 2 g de Omega 3 si de 10 g de Omega 6, ca parte a unei alimentatii echilibrate si a unui stil de viata sanatos, te ajuta sa-ti mentii un nivel normal al colesterolului.

  • Becel contine grasimi esentiale Omega 3 si Omega 6, pe care orgamismul nu le produce. Trebuie sa le ia din alimente.

Sus

Date de contact pentru consumatori

Argentina

Unilever de Argentina S.A.
Alf. H. Bouchard 4191
(B1605BNA)
Munro, Pdo. de Vicente López
Pcia. de Buenos Aires
T: 0800-888-6666
www.unilever.com.arLink opens in a new window

Contact Unilever ArgentinaLink opens in a new window

0800-888-6426

Sus