Knorr

Gama Knorr cuprinde supe, condimente si sosuri care fac orele de masa mai interesante, mai distractive si mai delicioase.

Knorr ii ajuta pe oamenii sa savureze mancare buna, oricand. Nu ar trebui sa existe niciun motiv pentru care mesele zilnice sa nu fie la fel de magice ca ocaziile speciale.

O echipa de chefi care isi desfasoara activitatea la sediul Knorr din Heilbronn, Germania, se implica in dezvoltaea de noi produse Knorr, care sunt gustoase, usor de utilizat si inovatoare.

Pasiunea pentru mancarea buna sta la baza misiunii Knorr – si acesta este motivul pentru care Knorr este brandul de alimente numarul 1 din portofoliul Unilever, vandut in 80 de tari din intreaga lume.

Brandul Knorr ofera o gama variata de supe, condimente, sosuri, care ofera gust delicios meniului zilnic, fiind usor de pregatit si oferind o experienta deosebita tuturor mebrilor familiei.

INOVATIE PRIN INGREDIENTE

Logo-ul Knorr contine semnatura originala a lui Carl Heinrich Knorr, care a creat brandul in 1838. Si, de atunci, Knorr a continuat sa fie inovator.

Supele Knorr sunt folosite si in restaurante, cantine, bistro-uri din toata lumea. Condimentele Knorr, kiturile care ajuta la prepararea rapida a mancarii, cum ar fi cele pentru pregatirea pastelor, sunt alte inovatii apreciate.

Si, folosind produse Knorr, oameni din toata lumea includ in meniurile lor fructe si legume. Supele noastre sunt consumate de milioane de oameni din lume care isi doresc o alegere sanataoasa si rapida. Supele te ajuta sa cresti consumul zilnic de legume si studille noastre arata ca oamenii care consuma mai multa supa tind sa aiba un BMI mai mic, un consum mai redus de grasimi si valori mai bune ale colesterolului.

Mai multe branduri

Becal logo
Lipton logo

Social

Sfaturi
  • Renumitul chef Marco Pierre White stie sa obtina ce e mai bun din ingrediente – si impartaseste din cunostintele sale intregii lumi. Incearca ghidul de utilizare a produselor Knorr pe care il propune.

  • Brandul Knorr ofera o gama variata de supe, condimente, sosuri, care ofera gust delicios meniului zilnic, fiind usor de pregatit si oferind o experienta deosebita tuturor mebrilor familiei.

  • Vrei sa iti pregatesti ceva rapid, in cateva minute? Incearca o supa Knorr. Este gata in cateva secunde si este gustoasa!

Sus

Date de contact pentru consumatori

Argentina

Unilever de Argentina S.A.
Alf. H. Bouchard 4191
(B1605BNA)
Munro, Pdo. de Vicente López
Pcia. de Buenos Aires
T: 0800-888-6666
www.unilever.com.arLink opens in a new window

Contact Unilever ArgentinaLink opens in a new window

0800-888-6426

Sus