Toggle Căutare

  1. Home
  2. ...
  3. Inovatie
  4. Centrele noastre de cercetare & dezvoltare

Centrele noastre de cercetare & dezvoltare

Pe harta

Screenshot of a Google mapp

Avem peste 6.000 de cercetatori, ingineri, bucatari si tehnicieni – aflati in numeroase locatii din intreaga lume – care inventeaza noi produse si le perfectioneaza pe cele existente.

Bangalore, India

Positive social impact as our business grows

Centrul Unilever de cercetare & dezvoltare din Bangalore contribuie la dezvoltarea unor branduri precum Lipton, Knorr, Lifebuoy, Omo, Pond’s si Pureit. Initiativa Unilever de a lansa purificatorul de apa cu pret accesibil Pureit a provenit din acest centru.

Colworth, UK

Positive social impact as our business grows

The Colworth lab is part of an innovation eco-system where Unilever R&D, entrepreneurs and academics can network and collaborate. It is also the home of Refreshment R&D and work on Safety Assurance.

Port Sunlight, Marea Britanie

Positive social impact as our business grows

Port Sunlight is one of Unilever’s largest centres for research and development, creating new and improved products for global markets. The work contributes to brands such as Dove, Omo, Rexona and Sunsilk.

Shanghai, China

Shanghi, China

Activitatea din centrul nostru din Shanghai se concentreaza pe cercetarea & dezvoltarea globala de produs pentru marci precum Clear, Dove, Rexona, Domestos, Hellmann’s, Knorr si Lipton.

Trumbull, America de Nord

Trumbull, North America

Centrul de cercetare & dezvoltare din Trumbull sustine crearea de noi produse pentru mai mult de zece branduri din trei mari categorii in care activeaza Unilever: ingrijirea pielii, ingrijirea parului, deodorante. Printre brandurile ale caror produse sunt create si perfectionate la Trumbull se numara Dove, Axe, Pond’s, Lifebuoy si TIGI.

Vlaardingen, Olanda

Vlaardingen, The Netherlands

In Vlaardingen se afla centrul global de cercetare & dezvoltare pentru brandurile noastre de margarina si sosuri, precum si centrul regional de dezvoltare de produs pentru categoriile detergenti si balsamuri de rufe, ingrijirea pielii, ingrijirea parului si produsele de curatare utilizate in masinile automate de spalat vase.

Inapoi la inceputul paginii