Toggle Căutare

  1. Home
  2. ...
  3. Centrele noastre de cercetare & dezvoltare
  4. Colworth, Marea Britanie

Colworth, Marea Britanie

Centrul nostru din Colworth are o mare contributie la dezvoltarea gamelor de produse sub marcile Lipton, PG Tips, Becel, Ragu, Magnum, Cornetto, Dove si Pond’s.

Link-uri pe aceasta tema

Afla mai multe despre Centrul nostru de Evaluare si Garantare a Sigurantei Produselor pentru Oameni si Mediu - SEAC (Safety & Environmental Assurance Centre).

Aici se afla si Centrul nostru de Evaluare si Garantare a Sigurantei Produselor pentru Oameni si Mediu - SEAC (Safety & Environmental Assurance Centre) – care joaca un rol central in asigurarea unor garantii si sustineri independente pentru produsele si procesele noastre, precum si in conceperea initiativelor prin care ne asiguram dezvoltarea durabila.

Principalele activitati ale centrului din Colworth

Replace this image

Printre domeniile de cercetare in care isi desfasoara in prezent activitatea oamenii de stiinta din Colworth se numara sanatatea si igiena, nutritia, biologia, procesarea, psihologia consumatorului.

Aici se afla centrele noastre globale de dezvoltare de noi produse in categoriile inghetata si bauturi (ceai si bauturi racoritoare). In Colworth avem una dintre cele mai mari fabrici-pilot de inghetata din lume, precum si unele dintre cele mai nordice plantatii de ceai.

Centrul de cercetare & dezvoltare din Colworth este cel mai mare chirias al Parcului Stiintific si Industrial Colworth, care este o societate mixta detinuta de Unilever si compania Goodman, specializata in proprietati imobiliare. Din punctul acesta de vedere, parcul Colworth este unic in Grupul Unilever, in sensul ca face parte dintr-un eco-sistem inovator in care echipa de cercetare & dezvoltare din Unilever lucreaza in colaborare cu intreprinzatorii privati si universitatile (parcul este situat langa faimoasele universitati Oxford si Cambridge).

Parcul cuprinde si o ferma de 400 de hectare - condusa pe principii comerciale - in care echipa ce administreaza proprietatea studiaza modul in care agricultura are impact asupra biodiversitatii; gama diversa de activitati desfasurate in ferma este inclusa in Programul Unilever pentru Agricultura Durabila.

In parcul Colworth isi are sediul si Grupul de Patente din Unilever, care are responsabilitatea, la nivel global, de a asigura protectia legala a inovatiilor noastre. Intr-un singur an, grupul depune circa 50 de cereri de patente si editeaza circa 100 de publicatii.

Istoricul parcului

Colworth este, de 60 de ani, in avangarda cercetarilor cu aplicatii industriale si a asigurat mare parte din primele inovatii de care Unilever a avut nevoie cand si-a extins business-ul in agricultura si in domeniul produselor congelate, in anii 1960-1970.

Centrul a fost responsabil de tehnologiile revolutionare care au stat la baza unor produse inovatoare precum testul de sarcina care se face acasa, pliculetele-piramide pentru ceaiurile Lipton, o gama larga de inghetate sanatoase si foarte gustoase, precum si instrumentul HeartAge, care permite masurarea varstei inimii si furnizeaza celor care isi fac testul sugestiile necesare pentru schimbarea obiceiurilor de stil de viata, astfel incat sa treaca la un stil de viata sanatos.

Colworth sponsorizeaza un premiu cu prestigi

Centrul nostru de cercetare & dezvoltare de la Colworth sponsorizeaza Medalia Colworth – unul dintre cele mai prestigioase premii anuale acordate de catre Societatea Britanica de Biochimie. Acordat pentru prima oara in 1963, premiul reprezinta o recunoastere a unui studiu remarcabil realizat de catre un tanar expert in biochimie, de orice nationalitate, care si-a desfasurat mare parte din activitate in Marea Britanie.

Inapoi la inceputul paginii