Toggle Căutare

  1. Home
  2. ...
  3. Centrele noastre de cercetare & dezvoltare
  4. Pe harta

Pe harta

Avem peste 6.000 de cercetatori, ingineri, bucatari si tehnicieni – aflati in numeroase locatii din intreaga lume – care inventeaza noi produse si le perfectioneaza pe cele existente.

Activitate unificata intr-o singura organizatie

Fiindca ne dorim ca expertii nostri sa colaboreze intre ei cu succes, ne-am asigurat ca talentul, cunostintele si abilitatile lor sunt adunate intr-o singura organizatie de cercetare & dezvoltare, pentru a ajuta la crearea produselor pentru care suntem atat de renumiti.

Cream sau perfectionam produsele prin cele 6 laboratoare strategice de cercetare & dezvoltare, care se ocupa de crearea si dezvoltarea unor tehnologii revolutionare, si prin cele 31 mari centre de dezvoltare de produs, care creeaza si implementeaza inovatiile de produs. Iar in alte 92 de locatii din intreaga lume avem echipe de cercetare & dezvoltare care implementeaza inovatiile la nivel de tara si de fabrica.

Replace this image

Cele sase laboratoare strategice ale Unilever

Laboratoarele noastre strategice de cercetare & dezvoltare sunt localizate in Marea Britanie, Olanda, Statele Unite, China si India.

Port Sunlight, Marea Britanie

In laboratorul nostru din Port Sunlight lucreaza circa 800 de oameni, care combina cunostintele noastre din numeroase domenii ale stiintei - biologie, neurologie, perceptie senzoriala, stiinta materialelor, fizica, stiinta proceselor, metrologie, modelarea datelor - pentru a contribui la dezvoltarea marcilor noastre de ingrijire a locuintei si ingrijire personala, precum Omo, Dove, Rexona, Axe, Domestos, Cif si Signal.

Colworth, Marea Britanie

Cei 650 de angajati care lucreaza in laboratorul nostru din Colworth sunt specializati in domenii precum fiziologia plantelor, biologia moleculara si celulara, psihologia, stiintele sociale, imagistica, masuratorile biomecanice si comunicarea avansata pe internet, pentru a contribui la dezvoltarea marcilor noastre de produse alimentare, precum Lipton, PG Tips, Becel/Flora, Magnum si Solero.

Vlaardingen, Olanda

Peste 1.000 de angajati - de peste 40 de nationalitati - lucreaza la centrul nostru din Vlaardingen, iar cercetarile pe care le fac ei sunt concentrate pe domenii precum biologia, nutritia si sanatatea; studiul senzatiilor, perceptiilor si comportamentelor; materiale structurate si stiinte ale proceselor, metrologie avansata si modelarea datelor.

Trumbull, Statele Unite

Pe langa expertiza pe care o detin in domeniul biologiei celulare si moleculare si in cel al imagisticii, cei 400 de angajati ai centrului nostru din Trumbull mai lucreaza in domenii precum designul si tehnologia ambalajelor, designul si tehnologia proceselor, IT si managementul informatiilor.

Bangalore, India

Circa 300 de angajati lucreaza in centrul nostru din Bangalore, care este specializat in microbiologie, virusologie si crearea de microstructuri. Centrul se ocupa in principal de produsele alimentare si bauturile (in special ceaiuri) pe care le comercializam pe piata Asiei de Sud-Est si contribuie la dezvoltarea marcilor noastre Lifebuoy, Pureit, Ponds, Fair and Lovely, Radiant, Omo, Brooke Bond, Lipton, Walls si Knorr. Initiativa noastra recenta, prin care am lansat purificatorul de apa Pureit in India, a fost impulsionata in principal de catre laboratorul de cercetare din Bangalore.

Shanghai, China

Cu aproximativ 430 de angajati, centrul nostru din Shanghai ne asigura expertiza si competentele in domeniul chimiei de sinteza si in cel al medicinei traditionale chinezesti. Centrul se ocupa in principal de cercetarea & dezvoltarea globala de produse de ingrijire a pielii si parului, dar contribuie si la crearea si dezvoltarea de noi alimente, detergenti sau balsamuri de rufe. Astfel, printre marcile care beneficiaza de rezultatele centrului din Shanghai se numara Clear, Lux, Hazeline, Zhong Hua, Wall’s, Ponds, Lipton, Knorr, Vaseline, Omo si Comfort.

Inapoi la inceputul paginii