Toggle Căutare

  1. Home
  2. ...
  3. Centrele noastre de cercetare & dezvoltare
  4. Shanghai, China

Shanghai, China

Activitatea din centrul din Shanghai se concentreaza pe cercetarea & dezvoltarea globala de produs pentru marci precum Clear, Dove, Rexona, Domestos, Hellmann’s, Knorr si Lipton.

Principalele activitati ale centrului

Replace this image

Aici reunim tehnologiile cele mai avansate cu expertiza pe care o obtinem in fabrici-pilot si laboratoare de cercetare (analiza, teste senzoriale, testare de ambalaje), precum si cu experienta si competentele noastre in realizarea de studii de piata care ne dezvaluie ce isi doresc consumatorii.

Centrul din Shanghai – unul din cele 6 mari centre globale de cercetare & dezvoltare ale Unilever – joaca un rol strategic in reteaua de cercetare & dezvoltare foarte larga de care dispune compania noastra si acopera tot spectrul si fluxul de activitati din business-ul nostru.

Noul sediu al centrului din Shanghai leaga activitatea noastra de cercetare & dezvoltare atat de nevoile consumatorilor, cat si de restul business-ului Unilever - astfel incat ne asiguram ca intelegerea profunda a consumatorilor si a pietei este integrata in fiecare stadiu al procesului prin care cream produse inovatoare.

Centrul combina expertiza noastra in medicina traditionala chinezeasca, in domeniul materialelor structurate si in cel al chimiei organice, pentru a crea produse unice si inovatoare pentru brandurile Unilever din intreaga lume. In acelasi timp, aduce in piata din China competentele noastre globale in domeniile sigurantei produselor si dezvoltarii durabile.

Oamenii care lucreaza in centrul din Shanghai

Aici lucreaza o echipa de clasa mondiala: aproape 450 de profesionisti, de 20 de nationalitati, din care peste jumatate au master-ul sau doctoratul. Sediul din Shanghai – una dintre cele mai mari cladiri ale Unilever – are o suprafata totala de 30.000 mp si poate gazdui peste 650 de oameni.

Un tipar pentru viitor

Deschis in septembrie 2009, sediul din Shanghai este prima locatie special proiectata pentru a creste gradul de integrare si colaborare in activitatea noastra de cercetare & dezvoltare. Acest centru reprezinta tiparul dupa care vor functiona toate organizatiile de cercetare & dezvoltare ale Unilever, din intreaga lume.

Shanghai-ul va furniza inovatii “Made in China” mai mari si lansari mai rapide pe pietele-cheie pentru noi din punctul de vedere al ritmului de crestere - prin stimularea sinergiilor care apar, datorita acestor inovatii, intre categorii de produse si piete diferite.

Investitia de peste 50 de milioane de euro facuta in construirea si dotarea acestui centru este o demonstratie ferma a increderii pe care o are Unilever in potentialul Chinei de a fi un centru puternic de inovatie. De asemenea, duce mai departe istoricul indelungat al prezentei noastre in China, unde suntem prezenti inca din anul 1923.

Inapoi la inceputul paginii