Toggle Căutare

  1. Home
  2. ...
  3. Centrele noastre de cercetare & dezvoltare
  4. Trumbull, America de Nord

Trumbull, America de Nord

Centrul de cercetare & dezvoltare din Trumbull sustine crearea de produse pentru branduri din trei mari categorii in care activeaza Unilever: ingrijirea pielii, ingrijirea parului, deodorant.

Printre brandurile ale caror produse sunt create si perfectionate la Trumbull se numara Dove, Axe, Pond’s, Lifebuoy si TIGI.

Principalele activitati ale centrului

Replace this image

Principalul scop al centrului este cel de a descoperi si aplica noi tehnologii care raspund unor nevoi ale consumatorilor ce nu sunt inca indeplinite si/sau imbunatatesc functionalitatea produselor. In sediul din Trumbull se afla si Institutul de Cercetare Pond’s si Institutul Unilever pentru Excelenta in Crearea de Ambalaje.

Aici mai avem un mediu de shopping bazat pe realitatea virtuala, care ne permite sa facem teste ce ne arata cum se comporta consumatorii in magazin si sa le prezentam clientilor noile concepte, inainte de a lansa in productie chiar si un capacel sau un ambalaj de produs.

Centrul de cercetare & dezvoltare din Trumbull colaboreaza cu unele dintre universitatile aflate in Top 20 al celor mai prestigioase institutii academice din lume, precum Harvard, MIT, Yale, Princeton si Columbia University. Multe dintre ele sunt aproape (la o distanta usor de parcurs cu masina) de sediul centrului Trumbull, care se afla la 75 de mile spre Nord-Vest de centrul Manhattan-ului.

Oamenii care lucreaza la Trumbull

Echipa de 400 de oameni care lucreaza aici include cercetatori specializati in biologie, stiinta materialelor, procesare, masuratori avansate, modelare de date, stiinte senzoriale. In aceeasi locatie lucreaza alti 600 de angajati din Supply Chain, IT, Managementul Furnizorilor, Resurse Umane, Management Financiar, Contabilitate.

Campusul centrului sustine si o gama larga de retele sociale ce promoveaza diversitatea si includerea tuturor in activitatile sociale - retele din care fac parte colegi de ai nostri din toata America de Nord.p>

Istoricul centrului

Prezenta Unilever in aceasta locatie a inceput cu achizitia firmei Chesebrough-Ponds in 1986. Mai recent, s-au mutat aici si echipele de la laboratoarele noastre de cercetare Edgewater, New Jersey, si Rolling Meadows, Illinois.

(In locatia laboratorului Edgewater s-au aflat pe vremuri fostul sediu al Lever Brothers Company – una dintre cele doua companii care au format Unilever – si sediul Programului Unilever de Cercetare a Pielii, iar sediul laboratorului Rolling Meadows a fost infiintat initial pentru business-ul nostru de ingrijire a pielii sub brandul Helene Curtis).

In serviciul comunitatii

Centrul nostru din Trumbull are un program activ de Internship, prin care le da studentilor din universitati sansa de a castiga o experienta de lucru valoroasa - inca din timpul studiilor sau pe timpul vacantei de vara - fiindca in acest fel ei contribuie la rezultatele obtinute de compania noastra.

Mai mult de atat, Echipa de Implicare in Comunitate a centrului Trumbull desfasoara programe prin care ajuta scolile, fundatiile caritabile si grupurile locale de intrajutorare sociala.

Inapoi la inceputul paginii