Toggle Căutare

  1. Home
  2. ...
  3. Centrele noastre de cercetare & dezvoltare
  4. Vlaardingen, Olanda

Vlaardingen, Olanda

In Vlaardingen se afla centrul global de cercetare & dezvoltare pentru brandurile de margarina si sosuri, precum si un centru regional de dezvoltare de produs.

Replace this image

Centrul regional de dezvoltare de produs lucreaza pentru categoriile detergenti si balsamuri de rufe, ingrijirea pielii, ingrijirea parului si produsele de curatare utilizate in masinile automate de spalat vase.

Principalele activitati ale centrului global din Vlaardingen

Ceea ce facem in acest centru ne intareste competentele in trei domenii distincte: cercetare, dezvoltare de produs si implementare.

  • Activitatea de cercetare duce la crearea de noi tehnologii pe baza carora lansam produse inovatoare
  • Activitatea de dezvoltare globala de produs transforma descoperirile rezultate din cercetare (o noua tehnologie, un nou ingredient sau concept) intr-un nou produs care este lansat la nivel global
  • Activitatea de dezvoltare si implementare regionala contribuie la lansarea noilor inovatii pe pietele locale si perfectioneaza constant produsele, pentru a le oferi consumatorilor o valoare mai mare si, in acest fel, un raport pret / beneficii si mai bun

Oamenii care lucreaza la Vlaardingen

Cu peste 1.000 de angajati de 50 de nationalitati, centrul din Vlaardingen concentreaza expertiza globala a Unilever in domeniile: Materiale Structurate si Stiinta Proceselor; Nutritie si Sanatate; Senzatie, Perceptie si Comportament; Masuratori Avansate si Modelare de Date.

Istoricul centrului

Infiintat in 1957, centrul din Vlaardingen a contribuit la unele dintre cele mai semnificative inovatii lansate de Unilever, precum:

  • tabletele ecologice Sun Green pentru masinile de spalat vase
  • instrumentul online de masurare a varstei inimii Heart Age – care calculeaza cat de tanara/batrana este inima noastra fata de varsta noastra cronologica
  • varianta de maioneza Calve cu 3% grasime, produs creat cu o tehnologia unica bazata pe fibre de citrice

Centrul asigura si baza stiintifica pentru aprobarea de catre Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor (European Food Safety Authority - EFSA) a mentiunilor de sanatate pe care Unilever le face pentru margarinele sale Becel si Blue Band.

Vlaardingen promoveaza excelenta

Premiul Unilever pentru Cercetare este acordat anual studentilor care urmeaza studii post-universitare in domeniile chimie, biologie, inginerie mecanica si stiinte sociale, si obtin rezultate remarcabile; premiul este acordat cate unui student de la fiecare din cele 13 mari universitati din Olanda.

Premiul a fost infiintat de catre Unilever pentru a intari legatura dintre industria bunurilor de consum si cercetarea realizata in mediul universitar, precum si pentru a-i motiva pe studenti sa atinga excelenta in activitatea lor.

Inapoi la inceputul paginii