Toggle Căutare

  1. Home
  2. ...
  3. Inovatie
  4. Inovatii de produs

Inovatii de produs

Ne folosim studiile, cunostintele si imaginatia pentru a crea produse inovatoare, ce raspund unei game largi de nevoi ale consumatorilor. In aceasta sectiune iti prezentam cateva exemple.

Rexona 48h: protectie prelungita pana la 48 de ore

In noua formula, antiperspirantele Rexona 48h asigura o protectie prelungita pana la 48 de ore. Gama include si patru variante ce contin microcapsule de parfum ce se activeaza la miscarea bratelor.

Gama inovatoare Dove Men+Care, creata special pentru barbati

Datorita tehnologiilor avansate pe care sunt bazate, produsele Dove Men+Care actioneaza impotriva pielii uscate si a iritatiilor.

Cel mai delicat sapun, pentru piele sensibila

Sapunul-crema inovator Dove Extra Sensitive, creat pe baza unei formule patentate, este atat de delicat, incat este recomandat pentru pielea sensibila a bebelusilor si pentru persoanele cu afectiuni ale pielii.

Solutii avansate pentru ingrijirea parului degradat

Ingredientele active Fibre Actives, incluse in formulele produselor din gama Dove Repair Therapy, repara firul de par din interior.

Lipton a reinventat gustul ceaiului verde si alb

Datorita modului in care sunt selectate si prelucrate frunzele de ceai, noile game de ceai Lipton verde si alb au un gust delicat - nu obisnuita tenta amaruie - si pastreaza un continut bogat de flavonoizi.

Dinti mai albi dupa un singur periaj

Pasta de dinti Signal White Now, care albeste instantaneu dintii, dupa un singur periaj, marcheaza inceputul unei noi generatii de produse de ingrijire orala.

Dero scoate cele mai frecvente 99 de pete

Cum am creat tehnologia care-i permite sa scoata cat mai multe pete.

Promisiunea Dove este demonstrata prin studii clinice

Dove isi indeplineste intotdeauna promisiunea - demonstrata prin studii clinice - pe care o face consumatorilor sai.

Inapoi la inceputul paginii