Toggle Căutare

  1. Home
  2. ...
  3. Inovatii de produs
  4. Dero scoate cele mai frecvente 99 de pete

Dero scoate cele mai frecvente 99 de pete

Cum am creat tehnologia care-i permite sa scoata cat mai multe pete.

Mai intai am aflat ce pete apar in viata romanilor

Dove logo

Ideea formulei detergentului nostru Dero, care ii permite sa scoata cele mai frecvente 99 de pete, a venit ca raspuns la asteptarile pe care le aveau consumatorii Dero cu privire la ce inseamna un detergent care "curata bine".

Pentru a ajunge la aceasta formula, primul pas a fost sa realizam un studiu prin care am aflat de la consumatorii romani care sunt cele mai frecvente pete care apar in viata lor.

Urmatorul pas a fost sa cream o tehnologie care sa ii permita lui Dero sa scoata cat mai multe dintre aceste pete. Mai intai ne-am asigurat ca selectam cei mai buni ingredienti: enzime, surfactanti, polimeri si inalbitori. De exemplu, am ales acele enzime (agenti naturali de inlaturare a petelor) care sa ii permita lui Dero sa scoata cat mai multe din petele care apar in viata de zi cu zi.

In final, am lucrat intens, pana am gasit combinatia optima de ingredienti, care asigura eficienta formulei. De exemplu, formula lui Dero ii permite sa desprinda rapid si usor murdaria, in asa fel incat particulele de murdarie sa poata fi inlaturate usor la clatire.

Astfel, detergentii nostri din gama Dero garanteaza un foarte bun efect de curatare si de inlaturare a celor mai frecvente pete.

Lista petelor e imprimata pe ambalaj

Dupa ce am obtinut formula finala, eficienta Dero a fost testata - in laboratorul fabricii de detergenti din Ploiesti - pe diverse pete, dintre cele mai frecvente din viata consumatorilor romani, iar colectia de 99 de pete rezultata a fost imprimata pe spatele pachetului de Dero.

Datorita tehnologiei pe baza caruia este creat, Dero Surf inlatura cele mai frecvente 99 de pete. Aceasta tehnologie este incorporata in toti detergentii nostri Dero.

Inapoi la inceputul paginii