Toggle Căutare

  1. Home
  2. ...
  3. Inovatii de produs
  4. Promisiunea Dove este demonstrata prin studii clinice

Promisiunea Dove este demonstrata prin studii clinice

Marca de ingrijire a pielii numarul 1 in lume isi indeplineste intotdeauna promisiunea - demonstrata prin studii clinice - pe care o face consumatorilor sai.

Cercetare avansata in domeniul ingrijirii pielii

Dove logo

Marca Dove a aparut in 1957, odata cu lansarea pe piata a unui sapun pentru frumusete care dovedise, prin studii clinice, ca nu usuca pielea, fiindca este mai delicat decat sapunurile obisnuite. Aceasta promisiune - "Dove nu usuca pielea, asa cum fac sapunurile obisnuite"- sta si astazi in centrul marcii, fiind sustinuta de unul dintre cele mai indelungate programe medicale derulate in industria de profil.

Cercetatorii dermatologi din Unilever sunt experti specializati, care au studiat si inteles in profunzime cum actioneaza stratum corneum (stratul exterior al pielii) si de ce anume are nevoie pielea pentru a-si pune in valoare frumusetea. Prin programul medical Dove, cercetatorii nostri fac schimb de experienta si colaboreaza la studii clinice cu alti dermatologi respectati in comunitatea medicala.

Scopul lor este sa faca mereu progrese in intelegerea ingrijirii pielii si sa se asigure ca produsele Dove se bazeaza pe cele mai recente descoperiri stiintifice si pe intelegerea profunda a nevoilor consumatorilor cu pielea sensibila.

Materialele prezentate la conferinte si comentariile dermatologilor independenti care colaboreaza la programul medical Dove ne ghideaza in dezvoltarea de noi tehnologii, care sa raspunda nevoilor de ingrijire a pielii identificate de dermatologii Unilever.

De-a lungul anilor, baza stiintifica solida a produselor Dove a fost demonstrata in sute de articole, publicate in reviste medicale si scrise de catre cercetatorii Unilever, pe tema barierei naturale a pielii impotriva deshidratarii.

Drept urmare, produsele Dove pentru ingrijirea pielii au cel mai inalt nivel de credibilitate in randul comunitatatii dermatologilor.

Inapoi la inceputul paginii