Toggle Căutare

  1. Home
  2. ...
  3. Inovatii de produs
  4. Rexona 48h: protectie prelungita pana la 48 de ore

Rexona 48h: protectie prelungita pana la 48 de ore

Noua gama de antiperspirante Rexona Women 48h asigura o protectie prelungita pana la 48 de ore, cu patru variante cu formula cu microcapsule de parfum, pentru o protectie suplimentara.

Protectie activa si indelungata, pentru un stil de viata activ

Rexona logo

Faptul ca avem un stil de viata activ – care inseamna ca ne miscam mai mult si avem adesea griji si emotii – ne face sa transpiram mai mult. E drept, transpiratia e un proces natural prin care corpul nostru isi regleaza temperatura si reactioneaza la emotii. Dar nu putem sta cu mainile in san cand ne apar petele de transpiratie, urmate de mirosul neplacut - care ne strica imaginea si ne afecteaza increderea de sine.

emarcand ca, la stilul nostru de viata, avem nevoie de o protectie mai indelungata, cercetatorii Unilever s-au asigurat ca, in noua formula, Rexona ofera o protectie prelungita pana la 48 de ore. In plus, au creat si tehnologia revolutionara Motion Sense™ System, care raspunde in mod natural la miscarile corpului nostru, si au incorporat-o in patru din variantele noii game Rexona 48h.

Prin tehnologia Motion Sense™ System, in formula antiperspirantelor Rexona Women 48h sunt incluse microcapsule de parfum care se activeaza proportional cu miscarea bratelor, spargandu-se si eliberand un plus de parfum ce protejeaza impotriva mirosurilor neplacute - pe langa protectia activa impotriva transpiratiei asigurata timp de 48 de ore, indiferent ca ne miscam sau nu.

Ce fel de protectie asigura fiecare varianta Rexona 48h

Intreaga gama Rexona Women 48h a fost lansata in Romania la inceputul lunii iunie 2011, intr-un ambalaj modern. Protectia prelungita pana la 48 de ore este asigurata de toate variantele din noua gama: Rexona Crystal “fara urme albe”, Rexona cu parfumuri fine, Rexona Cotton, Rexona Oxygen, Rexona Fresh Naturals.

  • Rexona 48h Cotton, Oxygen si Fresh Naturals – pentru un stil de viata activ
  • Rexona 48h Aloe Vera – care ofera un plus de delicatete, datorita formulei cu extract de Aloe Vera, cunoscut pentru proprietatile sale de hranire, hidratare si dezodorizare a pielii.

Rexona le-a lansat femeilor invitatia “Simte diferenta cu protectia activa 48h Rexona!”

Pentru a le convinge pe femei de protectia activa pe care o ofera noua gama, Rexona le-a invitat - impreuna cu Jojo, care foloseste deja Rexona 48h pentru protectie si prospetime timp de 48 de ore - sa participe la “Testul antiperspirant Rexona” si sa simta diferenta.

Testul este simplu: dupa ce fac dus si folosesc varianta Rexona 48h care li se potriveste, ele trebuie doar sa aplice testerul la subrat, pentru ca diferenta sa fie vizibila.

Stiati ca ?

Bratele nostre se misca de:

  • 65 de ori/minut cand mergem pe jos
  • 48 de ori/minut cand conducem
  • 180 de ori/minut cand te spalam pe dinti
  • 80 de ori/minut cand alergam
Inapoi la inceputul paginii