Toggle Căutare

  1. Home
  2. ...
  3. Inovatii de produs
  4. Solutii avansate pentru ingrijirea parului degradat

Solutii avansate pentru ingrijirea parului degradat

Ingredientele active Fibre Actives din formulele Dove Repair Therapy repara firul de par din interior, prin crearea de noi legaturi intre lanturile proteice. Astfel, se reface integritatea structurale a firului de par.

La cate il supunem in fiecare zi, parul se degradeaza treptat

In fiecare zi ne pieptanam parul, il periem sau il intindem. Dupa fiecare spalare, il uscam cu foehnul si peria sau il intindem cu placa. Iar multe dintre noi il vopsim frecvent. Toate aceste actiuni agreseaza parul si, in timp, il degradeaza.

Daca ne-am putea vedea parul la interior, am constata ca, din cauza agresiunilor la care l-am supus, legaturile dintre lanturile proteice care mentin structura interna a firului de par s-au rupt. Dar nu e nevoie sa vedem parul la interior ca sa simtim ca e degradat, fiindca degradarea se vede si se simte: parul e mai uscat si si-a pierdut stralucirea, se aranjeaza din ce in ce mai greu, iar atunci cand ajunge sa fie foarte degradat, este foarte uscat, se rupe usor si are din ce in ce mai multe varfuri despicate.

Pe scurt, parul nu mai arata bine si nu mai are un aspect sanatos. Si este evident ca produsele de ingrijire pe care le folosim in mod obisnuit nu il ajuta sau, in cel mai bun caz, actioneaza doar temporar sau la suprafata. Ca sa isi revina, parul are nevoie de produse-expert, care sa actioneze atat la suprafata, cat si in profunzime.

Un par degradat nu se repara usor – pentru asta e necesara o tehnologie avansata

Unilever logo

Dove a remarcat ca, pe langa ingrijirea specifica necesara pentru diversele probleme ale parului, femeile au nevoie, in plus, si de o ingrijire care sa tinteasca in mod direct si eficient degradarea parului.

De aceea, Dove a creat tehnologii avansate de ingrijire si reparare a parului degradat, care permit includerea in formulele produselor a unor ingrediente aparte:

  • Ingredientele active Fibre Actives – incluse prin tehnologia patentata Fibre Actives – care actioneaza in interiorul firului de par (creand noi legaturi intre lanturile proteice si refacand astfel integritatea structurala a firului de par) si il fac mai puternic si mai rezistent.Astfel, aceste ingrediente active protejeaza, ingrijesc si reconstruiesc firul de par.
  • Serumul hidratant care contine microparticule ce ingrijesc si repara suprafata firului de par fara sa-l incarce.

Gama Dove Repair Therapy cuprinde, in total, 6 sampoane, 3 balsamuri si 3 masti tratament. Pentru o ingrijire in profunzime, mastile tratament de ultima generatie – care au la baza tehnologia patentata Fibre Actives - repara firul de par din interior, iar intr-o singura aplicare refac structura firului de par si proteinele pierdute prin diverse tratamente de styling.

Dove Intense Repair – pentru un par uscat si degradat ce are nevoie de un tratament intensiv

Sistemul Dove Intense Repair este conceput special ca sa ofere ingrijirea intensiva (sampon, balsam si masca tratament) de care are nevoie parul uscat si degradat. Toate cele trei produse din acest sistem contin ingredientele active Fibre Actives - care patrund in firul de par, reparandu-l din interior - si serumul hidratant cu microparticule, care ingrijeste si repara suprafata firului de par de la radacina pana la varf. Parul devine mai rezistent, mai matasos si usor de pieptanat, avand cu pana la de 5 ori mai putine varfuri despicate.

Dove Colour Repair – pentru ca parul vopsit sau cu suvite sa fie puternic si sa-si pastreze culoarea mai mult timp

Sistemul Dove Colour Repair pentru par vopsit sau cu suvite (sampon, balsam, masca tratament) ajuta la repararea suprafetei parului si la pastrarea vie a culorii. Ingredientele Fibre Actives patrund in firul de par si, impreuna cu serumul hidratant cu microparticule, ajuta la mentinerea culorii parului vopsit. Rezultatul: un par puternic, matasos si cu o culoare care dureaza.

Dove Hairfall Control – pentru a reduce numarul de fire pierdute din cauza ruperii

In sistemul Dove Hairfall Control pentru par fragil si casant (sampon, balsam, masca tratament), samponul si balsamul contin serumul hidratant cu microparticule, care ajuta la repararea suprafetei firului de par de la radacina pana la varfuri; iar masca tratament - care are la baza tehnologia patentata Fibre Actives - ingrijeste si repara firul de par din interior. Efectul final al folosirii intregului sistem de ingrijire este reducerea cu pana la 98% a firelor de par pierdute din cauza ruperii.

Samponul Dove Anti-Dandruff & Care – pentru un par fara matreata, protejat impotriva degradarii

Pentru a obtine dublul efect al samponului Anti-Dandruff & Care, Dove a inclus in formula lui agentul antimatreata ZnPTO – care actioneaza impotriva matretii incepand de la prima spalare (demonstrat clinic) – si serumul hidratant cu microparticule, care ajuta la repararea suprafetei firului de par. Astfel, samponul Dove Anti-Dandruff & Care lasa parul fara matreata* si il face suplu si matasos (*matreata vizibila, necesita utilizare regulata).

Dove Daily Care – pentru un par 100% stralucitor si matasos

Dove a inclus serumul hidratant cu microparticule si in formula celor doua sampoane Dove Daily Care pentru par normal: sampon si sampon & balsam 2in1. Serumul hidratant construieste in jurul firului de par un invelis protector impotriva agresiunilor zilnice si mentine echilibrul natural al parului, fara sa-l incarce. Astfel, parul este si curat, si ingrijit. Iar rezultatul este un par 100% matasos si cu o stralucire naturala.

Inapoi la inceputul paginii