Ce produse puteți folosi dacă aveți o alergie la parfum?

Spuneți-ne la ce sunteți alergic și vă vom prezenta produse care vi s-ar putea potrivi.

Abordarea noastră privind sprijinirea persoanelor cu alergii

Această pagină vă prezintă toate informațiile referitoare la alergiile cutanate și vă ajută să identificați produse care ar putea fi potrivite pentru dumneavoastră.

Unele ingrediente pot provoca reacții alergice unui număr redus de persoane și depunem eforturi pentru a ne asigura că folosim o cantitate cât mai mică din aceste ingrediente. Unele ingrediente sunt prea importante pentru a fi excluse, datorită funcției și beneficiilor lor pentru majoritatea consumatorilor.

Decidem conținutul produselor noastre în funcție de trei aspecte: preferințele consumatorilor, propriile noastre verificări de siguranță și reglementările țărilor în care sunt comercializate produsele noastre.

Știm că informațiile privind alergenii sunt importante pentru procentul mic de persoane care pot fi sensibile la anumite ingrediente. Din acest motiv, oferim informații clare referitoare la conținutul produselor noastre.

Ce produse puteți folosi dacă aveți o alergie la parfum?

Un număr redus de persoane pot deveni alergice la anumite ingrediente de parfumare. Prin urmare, am creat o bază de date pentru a-i ajuta pe consumatori să găsească produsele potrivite.

Dacă vă este cunoscut ingredientul de parfumare la care sunteți alergic, vă putem prezenta produse care vi s-ar potrivi. Dacă sunteți alergic la mai multe ingrediente, verificați fiecare ingredient atunci când intenționați să folosiți un produs. Deoarece un produs disponibil în magazin poate fi prezent sub formule diferite, citiți întotdeauna și informațiile privind ingredientele de pe ambalaj.

Lista de ingrediente de mai jos conține parfumurile alergene reglementate în Europa. Includem ingredientele parfumurilor alergene în lista de ingrediente de pe etichetele produselor noastre, însă acum puteți utiliza instrumentul de mai jos pentru a căuta produse.

În cazul în care nu sunteți sigur dacă aveți o alergie la un ingredient de parfumare, ar trebui să cereți sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Utilizând filtrele de mai sus, selectați un ingredient de parfumare la care prezentați o alergie și o marcă pe care doriți să o vizualizați.

No Results

Ne pare rău, nu s-au găsit rezultate pentru selecția pe care ați făcut-o.

Vă rugăm să încercați din nou modificându-vă selecțiile.

Spuneți-ne la ce sunteți alergic și vă vom prezenta produse care vi s-ar putea potrivi. Dacă sunteți alergic la mai multe ingrediente, verificați fiecare ingredient atunci când intenționați să folosiți un produs.

Instrumentul nostru de căutare include alergeni pentru care medicii dermatologi testează de obicei pacienții care pot prezenta alergii.

Toate informațiile, de la alergii cutanate la ingredientele produselor de uz casnic și de îngrijire personală

Declinarea responsabilităților medicale

Întregul conținut al [acestui] site web (inclusiv text, imagini sau alte formate) a fost creat exclusiv în scopuri informative. Conținutul nu a fost creat cu intenția de a înlocui recomandările, diagnosticele sau tratamentele medicale specializate. Solicitați întotdeauna sfatul medicului sau al unui alt furnizor calificat de servicii medicale, adresându-i orice întrebări referitoare la o afecțiune medicală. Nu ignorați niciodată recomandările medicale de specialitate sau nu amânați să le solicitați doar pentru că ați citit anumite informații pe acest site web.

Inapoi la inceputul paginii

CONECTAȚI-VĂ CU NOI

Suntem mereu interesați să stabilim legături cu persoanele care ne împărtășesc interesul pentru un viitor durabil.

CONTACT

Luați legătura cu Unilever și cu echipele de specialiști sau găsiți persoane de contact din întreaga lume.

Contact