Răspunsuri la întrebările dumneavoastră privind ingredientele

Ni se adresează frecvent întrebări referitoare la ingredientele pe care le folosim pentru produsele noastre de uz casnic și de îngrijire personală. De exemplu: De ce un anumit ingredient este inclus într-un produs? Ce rol are? Este sigur pentru mine, familia mea și mediu? Uneori, suntem întrebați de ce alegem să nu folosim anumite ingrediente.


Fragrances in our products
Parfumurile

Multe persoane folosesc cu plăcere produse parfumate. Pentru a le crea, folosim doar ingrediente de calitate superioară, care respectă standardele globale stabilite de Organizația Internațională pentru Arome (IFRA, International Fragrance Research Association).

Aflați mai multe
We use preservatives to help protect our products from bacteria, yeasts and moulds.
Conservanții

Folosim conservanți pentru a proteja produsele împotriva bacteriilor, a drojdiilor și a mucegaiurilor. În natură, conservanții protejează celulele vegetale, umane sau animale.

Aflați mai multe
Mangrove plants
Microparticulele exfoliante din plastic

Am încetat să mai folosim microparticulele exfoliante din plastic în 2014, ca răspuns la preocupările legate de acumularea de reziduuri microplastice în oceane și lacuri.

Aflați mai multe
worlds largest family Vim
Siliconii

Numeroase dintre aspectele pe care consumatorii declară că le apreciază la produsele de îngrijire personală, de la efectul mătăsos al balsamului de păr la senzația catifelată oferită de deodorantele cu bilă, se datorează siliconilor.

Aflați mai multe
worlds largest family Vim
Hipocloritul de sodiu

Mărcile noastre ne ajută să ne menținem locuințele și spațiile de lucru curate, proaspete și protejate împotriva microbilor. De multe decenii utilizăm hipoclorit de sodiu în produsele noastre de uz casnic, deoarece este un dezinfectant puternic și cu acțiune rapidă, care combate o gamă largă de microorganisme, inclusiv bacterii și virusuri.

Aflați mai multe

Pentru a afla mai multe despre subiectele despre care suntem întrebați frecvent, vă rugăm să alegeți din lista de mai jos.

Inapoi la inceputul paginii

CONECTAȚI-VĂ CU NOI

Suntem mereu interesați să stabilim legături cu persoanele care ne împărtășesc interesul pentru un viitor durabil.

CONTACT

Luați legătura cu Unilever și cu echipele de specialiști sau găsiți persoane de contact din întreaga lume.

Contact