Conservanții

Conservanții, după cum sugerează și numele, contribuie la menținerea produselor proaspete. Folosim conservanți pentru a proteja produsele împotriva bacteriilor, a fungilor și a mucegaiurilor. În natură, conservanții protejează celulele vegetale, umane sau animale. În mod similar, conservanții joacă un rol esențial în menținerea siguranței și a calității superioare a produselor noastre. Fără conservanți, produsele ar putea începe să miroasă neplăcut, să își schimbe culoarea sau să mucegăiască.

Skin care

Evaluăm fiecare dintre produsele noastre pentru a selecționa cel mai bun conservant sau combinație de conservanți, având în vedere factori cum ar fi tipul de produs, cum va fi utilizat și unde va fi depozitat. De exemplu, în cazul cremelor pentru piele, observăm dacă prin atingerea produsului cu degetele în repetate rânduri, acesta se va contamina.

Pe lângă conformitatea cu legile și regulamentele în vigoare, realizăm propriile noastre evaluări privind siguranța și monitorizăm noile proiecte de cercetare. Adăugăm conservanți numai când este nevoie și controlăm atent cantitatea utilizată. Acest lucru garantează utilizarea conservanților în siguranță și în mod responsabil.

Suntem conștienți că unele persoane preferă să evite anumiți conservanți. Ținând cont de acest lucru, uneori putem fabrica produse care nu includ anumiți conservanți.

În următoarele secțiuni, puteți citi mai multe despre ingredientele conservanților despre care ni se pun întrebări cel mai des: parabenii, metilizotiazolinona, donorii de formaldehidă și fenoxietanolul.

Răspunsuri la întrebările dvs.

Inapoi la inceputul paginii

CONECTAȚI-VĂ CU NOI

Suntem mereu interesați să stabilim legături cu persoanele care ne împărtășesc interesul pentru un viitor durabil.

CONTACT

Luați legătura cu Unilever și cu echipele de specialiști sau găsiți persoane de contact din întreaga lume.

Contact