Toggle Căutare

  1. Home
  2. ...
  3. Cine suntem
  4. Despre Unilever

Despre Unilever

În fiecare zi, 2.5 miliarde de persoane folosesc produsele Unilever pentru a arăta bine, pentru a se simți bine și pentru a se bucura cât mai mult de viață - oferindu-ne oportunitatea unică de a construi un viitor mai luminos.

Logo-ul Unilever la intrarea într-o fabrică de deodorante în Jiutepec, Mexico

Un stil de viață sustenabil pentru toată lumea

Produsele excelente din gama noastră de peste 400 de mărci ne ajută să deținem un loc unic în viața oamenilor din întreaga lume.

Atunci când consumatorii caută alimente echilibrate din punct de vedere nutritiv sau înghețată delicioasă, săpunuri accesibile care îndepărtează bolile, șampoane de lux sau produse de uz casnic, există multe șanse ca marca pe care aceștia o aleg să fie una din mărcile noastre. Șapte din zece gospodării din lumea întreagă dețin cel puțin un produs Unilever, iar gama noastră de mărci pentru produse de uz casnic, lider pe piața mondială, include Lipton, Knorr, Dove, Axe, Hellmann’s și Omo. Mărcile locale de încredere, concepute pentru a îndeplini nevoile specifice ale consumatorilor pe piața locală, includ Blue Band, Pureit și Suave.

Dorim să ne asigurăm că, indiferent de marcă sau de locul de unde a fost achiziționat, produsul nostru contribuie la îndeplinirea obiectivului nostru de afaceri - asigurarea unui stil de viață sustenabil pentru toată lumea.

Un plan de afaceri sustenabil

Ne dorim ca afacerea noastră să se dezvolte, dar recunoaștem că o dezvoltare în detrimentul consumatorilor sau al mediului este inacceptabilă și nesustenabilă din punct de vedere comercial. Creșterea sustenabilă este singura modalitate acceptabilă pentru afacerea noastră.

Planul Unilever pentru un Stil de Viață Sustenabil (USLP) este esențial pentru modelul nostru de afacere. Acesta stabilește modul în care ne creștem afacerea, reducând în același timp impactul asupra mediului și sporind impactul social pozitiv.

Planul nostru USLP are trei obiective principale:

  • Să ajutăm peste un miliard de oameni să îşi îmbunătăţească sănătatea şi bunăstarea. 
  • Să reducem la jumătate amprenta asupra mediului a produselor noastre. 
  • Să ne procurăm toate materiile prime agricole din surse 100% sustenabile şi să îmbunătăţim bunăstarea oamenilor din întregul nostru lanţ valoric.

Colaborarea cu ceilalți pentru a construi un viitor mai luminos

Știm că produsele noastre trebuie să fie sustenabile în fiecare etapă a ciclului lor de viață, nu doar în fabricile noastre. Aceasta înseamnă colaborarea cu ceilalți, inclusiv cu furnizorii și clienții noștri, cu guverne, ONG-uri și alte entități pentru a realiza modificările majore necesare depășirii celor mai mari provocări cu care se confruntă lumea noastră.

Inapoi la inceputul paginii