Toggle Căutare

  1. Home
  2. ...
  3. Cine suntem
  4. Istoria noastră

Istoria noastră

Unilever este o companie fondată pe baza unei orientări spre obiectiv, iar moștenirea noastră unică încă definește modalitatea în care ne desfășurăm activitatea și astăzi.

Parte dintr-o reclamă Blue Band în India

Un stil de viață sustenabil pentru toată lumea

Arhivele Unilever

Sediul istoric al Unilever, Port Sunlight

Situate în Port Sunlight, sediul istoric al Unilever în Marea Britanie, arhivele Unilever reprezintă una dintre cele mai importante colecții de evidențe de afaceri din lume.

În anii 1890, William Hesketh Lever, fondatorul companiei Lever Brothers, a pus pe hârtie viziunea sa despre săpunul Sunlight - produsul său nou și revoluționar, care a ajutat la popularizarea curățeniei și a igienei în Anglia victoriană.

Rolul acestuia a fost „să transforme curățenia în obișnuință; să le permită femeilor să muncească mai puțin; să promoveze sănătatea și să ajute oamenii să aibă o înfățișare atrăgătoare, astfel încât viața să fie mai plăcută și mai plină de satisfacții pentru cei care folosesc produsele noastre”.

Această orientare spre obiectiv și această misiune au făcut întotdeauna parte din cultura companiei Unilever. În secolul al XXI-lea, încă ajutăm lumea să arate bine, să se simtă bine și să se bucure cât mai mult de viață - iar obiectivul nostru de afaceri este de a „asigura un stil de viață sustenabil pentru toată lumea”.

Urmăriți cronologia noastră pentru a afla mai multe despre istoria noastră.

Inapoi la inceputul paginii