Toggle Căutare

  1. Home
  2. ...
  3. Cine suntem
  4. Conducerea noastră

Conducerea noastră

Modelul nostru operațional este conceput pentru a oferi decizii mai rapide. Aflați mai multe despre Administratorii, Directorii noștri și Conducerea executivă Unilever.

No Results

Ne pare rău, nu s-au găsit rezultate pentru selecția pe care ați făcut-o.

Vă rugăm să încercați din nou modificându-vă selecțiile.

Paul Polman

Paul Polman Director executiv

Paul Polman este Directorul executiv al Unilever din ianuarie 2009. Sub conducerea sa, Unilever are o viziune ambițioasă de a separa total creșterea companiei de amprenta generală asupra mediului și de a crește impactul social pozitiv prin Planul Unilever pentru un Stil de Viață Sustenabil.

Graeme Pitkethly

Graeme Pitkethly Director economic

Graeme Pitkethly, Director economic, a fost desemnat un Director Executiv al Consiliilor din cadrul Unilever N.V. și Unilever PLC în aprilie 2016.

Dr. Marijn Dekkers

Dr. Marijn Dekkers Președinte, Unilever N.V. și PLC

Dr Marijn Dekkers a fost desemnat Președinte al Unilever în aprilie 2016. Acesta este și membru al Comitetului de Retribuire și al Comitetului de Nominalizare și Guvernanță Corporativă ale Unilever.

Nils Andersen

Nils Andersen Director neexecutiv

Nils Andersen a fost desemnat Director neexecutiv al Unilever în aprilie 2015. Acesta este și membru al Comitetului de Retribuire al Unilever.

Laura Cha

Laura Cha Director neexecutiv

Laura Cha a fost desemnată Director neexecutiv al Unilever în mai 2013. Aceasta este și membră a Comitetului pentru Responsabilitate Corporativă și a Comitetului de Nominalizare și Guvernanță Corporativă ale Unilever.

Vittorio Colao

Vittorio Colao Director neexecutiv

Vittorio Colao a fost desemnat Director neexecutiv al Unilever în iulie 2015. Acesta este și membru al Comitetului de Retribuire al Unilever.

Louise Fresco

Louise Fresco Director neexecutiv

Louise Fresco a fost desemnată Director neexecutiv al Unilever în mai 2009. Aceasta este și președintele Comitetului pentru Responsabilitate Corporativă al Unilever.

Ann Fudge

Ann Fudge Director neexecutiv

Ann Fudge a fost desemnată Director neexecutiv al Unilever în mai 2009. Aceasta este și Vicepreședinte și Director independent al Unilever și Președinte al Comitetului de Retribuire al Unilever.

Judith Hartmann

Judith Hartmann Director neexecutiv

Dr. Judith Hartmann a fost desemnată Director neexecutiv al Unilever în aprilie 2015. Aceasta este și membru al Comitetului de Audit al Unilever.

Mary Ma

Mary Ma Director neexecutiv

Mary Ma a fost desemnată Director neexecutiv al Unilever în mai 2013. Aceasta este și membră a Comitetului de Audit al Unilever.

Inapoi la inceputul paginii