Toggle Căutare

  1. Home
  2. ...
  3. Cine suntem
  4. Viziunea noastră

Viziunea noastră

Viziunea noastră este de ne crește afacerea, reducând în același timp amprenta asupra mediului și sporind impactul social pozitiv.

Orientarea spre obiectiv

Afacerea noastră a fost întotdeauna susținută de o orientare spre obiectiv, un liant între noi și companiile noastre fondatoare și misiunile acestora sociale de a îmbunătăți sănătatea, igiena și mijloacele de trai din comunitățile acestora.

Continuăm să credem că afacerea trebuie să aibă o contribuție pozitivă în înfruntarea provocărilor pe care le întâmpină lumea și că aceasta este singura modalitate în care o afacere va avea succes. În 2009, am lansat Busola - strategia noastră pentru creștere sustenabilă, care definește ambiția noastră de a construi o afacere sustenabilă pe termen lung.

Obiective de sustenabilitate

 Planul Unilever pentru un Stil de Viață Sustenabil, lansat în 2010, a definit detaliile pentru îndeplinirea acestei strategii. Continuăm să lucrăm pentru a realiza obiectivele ambițioase pe care ni le-am propus pentru reducerea la jumătate a impactului asupra mediului, îmbunătățirea sănătății și a bunăstării unui miliard de oameni, precum și a mijloacelor de trai a milioanelor de oameni.

Ne vom crește afacerea prin consolidarea avantajelor noastre - combinând scala și expertiza noastră cu înțelegerea noastră despre consumatorii din diverse piețe pentru a continua furnizarea mărcilor și serviciilor pe care aceștia le doresc și care le sunt necesare. Modelul nostru de afacere sustenabil face diferența în viețile a milioane de oameni și în impactul nostru asupra mediului, iar noi vom continua să îmbunătățim aceste contribuții. Vedem deja dovada că afacerea noastră este consolidată prin contribuția noastră la accelerarea creșterii și a încrederii și la reducerea riscurilor și a costurilor.

Inapoi la inceputul paginii