Toggle Căutare

  1. Home
  2. Brandurile noastre

Brandurile noastre

Unilever produce si vinde peste 400 de branduri, in intreaga lume. Doua miliarde de consumatori le folosesc zilnic. Descopera o selectie a celor mai importante branduri,si afla povestile acestora.

No Results

Sorry, no results were found for the selection you have made.

Please try again by changing your selections.

Becel

Margarinele Becel au la baza uleiuri vegetale. Contin in mod natural grasimile esentiale Omega 3 si Omega 6, vitaminele A, D si E, care ajuta sa reduci cantitatea de grasimi saturate din dieta zilnica.

Becel

Dove

Dove le ajuta pe femei sa isi descopere frumusetea, cu produse care reflecta grija pentru piele si sanatate.

Dove

Knorr

Gama Knorr cuprinde supe, condimente si sosuri care fac orele de masa mai interesante, mai distractive si mai delicioase.

Knorr

Lipton

Lipton, cel mai bine vandut brand de ceai, la nivel mondial, are o istorie de peste 100 de ani si se gaseste in peste 100 de tari.

Lipton

Rexona

Rexona ofera protectie maxima, pe care te poti baza, pe tot parcursul zilei. Antiperspirantele si deodorantele noastre sunt dezvoltate pentru a face fata nevoilor femeilor si barbatilor, ajutandu-i sa fie increzatori timp de 48 de ore.

Rexona

Algida

Poti vedea logo-ul nostru sub forma de inima pe unele dintre inghetatele cele mai populare din lume: Magnum, Cornetto, Vienetta si Carte d'Or.

Algida

Dero

Dero iti ofera curatenie si parfum minunat - lasand hainele tale proaspete, la fiecare spalare.

Dero
Inapoi la inceputul paginii