Cariere

La Unilever, ești mai mult decât funcția ta: ești parte integrantă a uneia dintre cele mai de succes companii axate pe obiective din lume. Lucrează cu mărci adorate pe tot globul, care îmbunătățesc viețile consumatorilor și comunitățile din jurul nostru. Mai mult, lucrează alături de lideri de afaceri și de colegi excepționali, care te vor inspira. Dacă vrei să fii mândru de ceea ce faci, dar și să-i faci pe alții mândri, alătură-te nouă.

Avertisment privind frauda în domeniul recrutării

Recent au avut loc numeroase fraude privind recrutarea în diverse părţi ale lumii, în care anumiţi indivizi, pretinzând că reprezintă Unilever, contactează persoane în căutarea unui loc de muncă şi le oferă poziţii în cadrul companiei, pentru ca apoi să le ceară sume de bani pentru acoperirea anumitor cheltuieli şi costuri de administrare.

Unilever - sau organizaţiile care acţionează în numele nostru - nu vor cere niciodată sume de bani în nicio etapă a procesului de recrutare.

Este vorba de o fraudă sofisticată, care are loc de multă vreme şi este utilizată de grupuri infracționale, afectând persoanele în căutarea unui loc de muncă în cadrul multor organizaţii de renume.

Aceste mesaje sunt frauduloase şi NU vin din partea Unilever sau a partenerilor de recrutare ai Unilever.

Pentru a evita să deveniţi victima fraudei de recrutare:

  • Nu răspundeţi niciunei oferte pe care nu aţi solicitat-o, de la persoane necunoscute
  • Nu dezvăluiţi detalii personale sau financiare niciunei persoane necunoscute
  • Verificaţi orice documente dacă prezintă un nivel slab de gramatică şi de scriere, deoarece acesta este deseori un semnal de alarmă privind frauda
  • Fiţi atenţi în privinţa angajatorilor sau agenţilor care folosesc adrese de e-mail cum ar fi @Yahoo sau @Hotmail
  • Puneţi cursorul pe adresa de e-mail, pentru a verifica detaliile privind expeditorul
  • Dacă vi se cere plata oricărei sume de bani din partea unui angajator, contactaţi secţia locală de Poliţie, deoarece este foarte posibil să fie vorba de o fraudă.
Inapoi la inceputul paginii

CONECTAȚI-VĂ CU NOI

Suntem mereu interesați să stabilim legături cu persoanele care ne împărtășesc interesul pentru un viitor durabil.

CONTACT

Luați legătura cu Unilever și cu echipele de specialiști sau găsiți persoane de contact din întreaga lume.

Contact