Toggle Căutare

  1. Home
  2. Cariere
  3. Informatii process aplicare

Application process


Informatii process aplicare

Cum pot incepe procesul de aplicare?

Poti extrage informatii din profilul tau de LinlkedIn, pentru a eficientiza primul pas. Verifica inca o data adresa de e-mail si numarul de telefon, pentru ca noi sa putem intra in contact cu tine.

Cum ma pot pregati mai bine pentru cele 12 jocuri online?

Nu este nevoie de nicio pregatire- nu este necesara nicio experienta anterioara de gaming. Cu toate acestea, poti incerca jocurile de test pe care ti le vom trimite dupa ce ai finalizat pasul anterior- completarea profilului.

Cum ma pot pregati mai bine pentru interviul video?

Alegeti un mediu in care sa te poti concentra fara sa fii deranjat. Este important sa te gandesti la interviul video ca si cum ar fi un interviu ‘face-to-face’. Vrei sa lasi o impresie cat mai buna, iar un mediu in care nu sunt factori care sa te distraga este primul pas.

Priveste catre camera si nu catre ecran! In acest mod vei lasa impresia de contact vizual cu persoana care va evalua raspunsurile.

Alege o vestimentatie pe care ai alege-o pentru un interviu ‘face-to-face’. Te va ajuta ca lasi impresia dorita!

Inainte de inregistrare, verifica toate aspectele logistice: cadru, lumina, camera, conexiune internet, microfon.

Exerseaza intrebarile de test! Acest lucru te va ajuta sa te simti mai comfortabil cu interviul video. Acestea NU sunt intrebarile reale si NU vor fi evaluate de Unilever.

Studiile de caz folosesc brandurile Unilever din toata lumea, in asa fel incat este posibil ca in exemplul ales pentru tine sa existe un brand pe care nu il cunosti. Nu te ingrijora- vom evalua modul in care ai raspuns si aspecte ale gandirii critice din jurul brandului. Daca te ajuta, poti cauta in avans informatii despre brandurile noastre internationale.

Cum ma pot pregati mai bine pentru etapa finala- centrul de evaluare?

Profita la maxim! Ziua de selectie este gandita sa ne ofere o imagine cat mai aproape de realitate despre tine si despre abilitatile tale- sa aflam exact ce te motiveaza, cat de inovativ esti si ce ambitii ai. In acelasi timp iti va oferi si tie ocazia sa ne cunosti liderii precum si o mare parte dintre colegii tineri absolventi si deja parte din programul UFLP.

Spune-ne ce gandesti! In timpul intalnirilor de echipa poate fi dificil sa iti sustii opinia in fata altor candidati care incearca sa faca acelasi lucru, dar incearca sa gasesti metode prin care sa te asiguri ca ideile tale sunt auzite. Pe baza interventiilor tale si a ideilor exprimate iti vom putea evalua si noi participarea.

Pregateste-te! Incearca sa intelegi cum functioneaza business-ul si departamentul din care vrei sa faci parte in avans! Chiar daca acest pas este unul important in procesul de recrutare, incearca sa nu fii stresat si nu uita sa mai si zambesti  !

Adreseaza-ne intrebari! Acest proces de selectie functioneaza in ambele sensuri, asa ca vrem sa stim ce intrebari ai pentru noi si cum iti putem creiona o imagine cat mai reala.

Top tips!

Fii tu insuti/insati! Nu putem mentiona cat de important este sa fii tu! Nu este de folos sa ne spui raspunsurile pe care crezi ca vrem noi sa le auzim! Ne dorim colegi pentru care sa poata creste in Unilever, pe termen lung.

Implica-te si fi entuziast! Nu te grabi in a raspunde intrebarilor si nu te speria de momentele de liniste, in care te gandesti la un raspuns potrivit. Un raspuns bine gandit este cel mai bun! Daca nu esti sigur cu privire la intrebare, ia-ti timp de gandire si raspunde cat mai concis si clar.

Reflecta asupra feedback-ului din fiecare etapa: Ce ai invatat despre tine, gandeste-te la mesajele cheie si cum le poti folosi un viitor.

Cum pot obtine mai multe informatii?

Pentru a afla mai multe despre procesul de aplicare viziteaza site-ul de cariere- si urmareste-ne pe pagina de Facebook la: Unilever Careers.

Take a look at this infographic showing our end-to-end recruitment process (PDF | 154KB)

Inapoi la inceputul paginii