Toggle Căutare

  1. Home
  2. Cariere
  3. Cum aplic?

Unilever Future Leaders Program

Sunt 4 etape ale procesului de recrutare pentru programul de management trainee- UFLP. Primul pas consta in aplicarea online, apoi completarea unei evaluari, trimiterea unui video interviu si etapa finala-centrul de evaluare si interviurile individuale.

Cum aplic?

1. Aplicarea online

Finalizeaza pasul intial prin completarea datelor personale. Poti folosi varianta rapida a preluarii informatiilor profilului de LinkedIn.

Decide-te inainte catre ce department vrei sa aplici! Poti aplica doar catre un singur department.

2. Vrem sa te cunoastem mai bine!

Finalizeaza pasul 2, cele 12 jocuri online care vizeaza diferite aspect cognitive, emotionale si sociale. La final vei primi un feedback personalizat si detaliat pe fiecare componenta in parte.

3. Interviul video

Vei fi rugat sa rezolvi problem reale, prin intermediul unor scenarii Unilever.

Interviul va consta in 3 intrebari scurte, ipotetice, urmate de un studiu de caz.

Vei filma raspunurile cu ajutorul unei camere web si cu o conexiune buna la internet vei putea finaliza interviul in orice locatie si in orice moment convenabil pentru tine.

4. Te invitam sa ne descoperi: Centrul de evaluare!

Application process four stages

In ultima etapa vei fi invitat la un centru de evaluare unde vei petrece intreaga zi alaturi de noi, la biroul Unilever din Bucuresti! Vei descoperi ce inseamna o zi la Unilever, unde vei experimenta un numar de activitati si proiecte care iti vor starni interesul si curiozitatea pentru mai mult:

  • Intalniri cu colegii din senior management cu care vei impartasi parerea ta despre studiile de caz
  • Intalniri de echipa cu ‘colegii’
  • Intalnire individuala cu ‘managerul direct’

Aceasta zi este o zi din viata Unilever ca Unilever Future Leader (UFL) si iti ofera experienta directa despre cum este sa ne fii coleg!

Pe parcursul procesului de selectie vei primi feedback personalizat pe care il poti folosi in experientele viitoare si in dezvoltarea ta personala.

Brandurile noastre

Logo-urile globale Unilever

Unilever produce si vinde peste 400 de branduri, in intreaga lume. Doua miliarde de consumatori le folosesc zilnic. Descopera o selectie a celor mai importante branduri,si afla povestile acestora.

Inapoi la inceputul paginii