Sari peste Conținut

Unilever lansează Domestos Power Foam, spuma de curățare și dezinfectare

Publicat:

Unilever lansează noua gamă de produse Domestos Power Foam, cu o formulă de curățare inovatoare cu spumă activă, fără miros de clor, concepută pentru a curăța eficient și fără efort chiar și cele mai ascunse colțuri ale băii. Prin formula sa avansată, Domestos Power Foam promite aceeași putere de neoprit specifică Domestos, eliminând virusurile și bacteriile într-un mod eficient.

Noile produse Domestos Power Foam

Caracteristica distinctivă a noului Domestos Power Foam este capacitatea sa de a funcționa optim chiar și când este utilizat întors, formula spray asigurând o aplicare ușoară în spații cu acces limitat, precum zona de sub marginea toaletei. Acest diferențiator îl distinge de alte produse de pe piață, făcându-l un aliat de nădejde în menținerea unei igiene complete.

Formula sa unică produce o spumă densă care aderă la suprafețe, permițând agenților de curățare să îndepărteze murdăria și să dezinfecteze suprafețele. Într-o nouă formulă fără miros de clor, Domestos Power Foam elimină un spectru larg de microorganisme, inclusiv virusuri și bacterii.[a]

“Este o gamă de produse inovatoare, apărută pentru a răspunde nevoilor acelor consumatori care caută permanent produse eficiente, care să aibă beneficii suplimentare față de cele existente deja pe piață. Domestos Power Foam are aceeași putere de neoprit Domestos, dar vine cu o formulă unică, fără miros de clor, care produce o spumă densă, care aderă la suprafețele cel mai greu accesibile, permițând agenților de curățare să îndepărteze murdăria și să dezinfecteze”, declară Luminița Gîdea, Brand Manager Home & Hygiene.

Campania de lansare este una integrată, mixul de comunicare include o campanie susținută în mediile tradiționale, o componentă consistentă de Digital, parteneriate cu creatori de conținut, acțiuni pentru consumatori desfășurate în magazine. În premieră pentru brand, campania include și o zonă de Realitate Augmentată, transformând astfel modul în care consumatorii interacționează cu brandul.

Domestos Power Foam este disponibil în 3 variante - Briza Mării, Lămâie și Floral - ce se regăsesc în majoritatea magazinelor de retail.

Domestos este un brand recunoscut pe plan global pentru soluțiile sale de curățenie și igienă. De peste 20 de ani, Domestos oferă produse inovatoare care garantează eliminarea eficientă a microbilor și a murdăriei, protejând sănătatea consumatorilor din întreaga lume.

Gama Domestos cuprinde produse de tip gel dezinfectant înălbitor pentru curățarea și dezinfectarea toaletei și a altor suprafețe lavabile din casă, produse de tip WC gel destinate curățării și îndepărtării calcarului din vasul de toaletă, odorizante de toaletă pentru prospețime de durată și igienizare, precum și spray-uri dezinfectante.

[a]

Elimină bacterii precum E.Coli, S.Aureus, E.Hirae, P. Aeruginosa și inactivează virusuri anvelopate ca Vaccinia ATCC VR-1549 - conform testelor de laborator efectuate.

Înapoi sus