News & features

View news and features about Unilever's operations and activities around the world - including updates on how we are working towards our Sustainable Living Plan targets.

No Results

Ne pare rău, nu s-au găsit rezultate pentru selecția pe care ați făcut-o.

Vă rugăm să încercați din nou modificându-vă selecțiile.

Verde la fapte bune alături de mărcile cu tradiție Unilever

Unilever, unul dintre principalii furnizori mondiali care comercializează bunuri de larg consum, cunoscut pentru implicarea sa în promovarea unui stil de viață sustenabil, a lansat la nivel național campania promoțională De azi ai verde la fapte bune, susținută de toate mărcile cu tradiție de la Unilever cu ocazia aniversării a 30 de ani de când primele produse ale companiei au intrat pe piața din România. Campania a avut startul la începutul lunii iulie și este planificată în două valuri, între 9 iulie – 15 august și între 15 septembrie – 1 noiembrie.

Unilever introduce pe piață sticla eco-friendly pentru detergentul lichid DERO

DERO este primul brand din categoria detergenților de rufe din România care oferă și comunică un recipient eco-friendly, realizat din plastic reciclat și 100% reciclabil. Formula produsului rămâne în continuare neschimbată, având aceleași proprietăți eficiente de curățare de până acum, precum și ingrediente derivate din plante. Inițiativa are la bază proiecte globale de cercetare, dezvoltare și inovare în industria produselor de curățenie

Inapoi la inceputul paginii

CONECTAȚI-VĂ CU NOI

Suntem mereu interesați să stabilim legături cu persoanele care ne împărtășesc interesul pentru un viitor durabil.

CONTACT

Luați legătura cu Unilever și cu echipele de specialiști sau găsiți persoane de contact din întreaga lume.

Contact