4. Dove este cel mai de incredere brand de sapun

Dove este cel mai de incredere brand de sapun

In categoria de produse “sapun”, romanii au cea mai mare incredere in brandul Dove, conform studiului Trusted Brands 2011, realizat de revista Reader’s Digest.

Afla mai multe despre Dove

Dove logo

Pentru Dove, fiecare femeie e frumoasa cand se ingrijeste.

Bucuresti, 4 mai 2011: Dove este brandul de sapun in care consumatorii romani au cea mai mare incredere, conform studiului “Trusted Brands 2011” realizat de revista Reader’s Digest.

Scopul studiului Trusted Brands, realizat in 16 tari europene, inclusiv in Romania, este de a identifica si premia marcile care au reusit sa castige increderea consumatorilor europeni in acest an – atat la nivel european, cat si national.

Respondentii au fost invitati sa nominalizeze spontan marcile in care au incredere si apoi sa le evalueze apoi in functie de "Calitate", "Valoare excelenta", "Imagine puternica" si "Intelegerea nevoilor clientilor".

Ei au nominalizat cele mai de incredere branduri in mai multe categorii de produse si servicii, relevante la nivel european si local. In categoria de produse “sapun”, romanii au desemnat Dove drept brandul in care au cea mai mare incredere.

Studiul Trusted Brands a fost realizat in toamna anului 2010, iar rezultatele finale au fost anuntate la inceputul lunii mai 2011. Trusted Brands este acum la cea de a 11-a editie.

Dove este liderul pietei de sapun

Sapunul-crema Dove – lansat in Romania in anul 1997 – este liderul pietei romanesti de sapun (solid plus lichid).

Gama de sapunuri-crema Dove – incluzand sapte variante: Original, Fresh Touch, Energise, Exfoliating, Cream Oil Silk, Cream Oil Velvet, Extra Sensitive – ofera consumatorilor, pe langa continutul de ¼ crema hidratanta pentru care Dove este binecunoscut, beneficii suplimentare, toate asigurand o ingrijire superioara a pielii.

Cea mai recenta varianta, lansata in aceasta primavara, este sapunul inovator Dove Extra Sensitive – atat de delicat, incat este recomandat pentru rutina zilnica de ingrijire a bebelusilor si pentru persoanele cu afectiuni ale pielii.

CONECTAȚI-VĂ CU NOI

Suntem mereu interesați să stabilim legături cu persoanele care ne împărtășesc interesul pentru un viitor durabil.

CONTACT

Luați legătura cu Unilever și cu echipele de specialiști sau găsiți persoane de contact din întreaga lume.