Dove, partener al Conferintei Nationale de Medicina a Familiei

Dove a recomandat produse ce curata delicat, hidrateaza si ajuta la mentinerea pH-ului natural al pielii. Fiecare vizitator al standului Dove a primit sfaturi despre ingrijirea si hidratarea pielii.

Afla mai multe despre Dove

Dove brand logo

Pentru Dove, fiecare femeie e frumoasa cand se ingrijeste.

Dove stie ca alegerea sapunului potrivit este esentiala pentru o piele sanatoasa si frumoasa. Folosirea frecventa a produselor de spalare agresive duce la distrugerea barierei naturale de protectie a pielii, care devine vulnerabila in fata factorilor externi.

Astfel, in calitate de partener al evenimentului „Conferinta Nationala de Medicina a Familiei”, Dove recomanda produse ce curata delicat, hidrateaza si ajuta la mentinerea pH-ului natural al pielii.

Sapunul-crema Dove, cu ¼ crema hidratanta, nu usuca pielea asa cum fac sapunurile obisnuite. Intreaga gama de sapunuri Dove atenueaza aspectul ridurilor fine si curata pielea cu delicatete, fiind recomandat si pentru pielea mai sensibila a fetei. In plus, sapunul-crema Dove Extra Sensitive poate fi utilizat pentru rutina zilnica a bebelusilor, a copiilor si a persoanelor cu afectiuni dermatologice.

In cadrul standului Dove de la Conferinta Nationala de Medicina a Familiei, cei peste 1.800 de medici, studenti si specialisti in domeniu, dintre care peste 900 de medici de familie din intreaga tara, alaturi de reprezentantii Dove, s-au convins de faptul ca sapunul-crema Dove este diferit, cu ajutorul unui simplu test de pH. Dove are pH neutru si nu inflameaza pielea asa cum o fac sapunurile obisnuite, care au un pH alcalin.

Vizitatorii standului Dove au primit sfaturi despre ingrijirea pielii

Fiecare din cei 1.800 de vizitatori ai standului a primit din partea specialistilor Dove sfaturi despre ingrijirea si hidratarea pielii, materiale informative (formula, tehnologii, studii clinice) despre gama de produse destinata ingrijirii pielii de la Dove, cat si sapunuri-crema Dove (Extra Sensitive si Original).

Sapunul-crema Dove este recomandat de medici dermatologi din intreaga lume: Statele Unite ale Americii, Franta, Rusia, Marea Britanie si Romania (Societatea Romana de Dermatologie).

Pentru a te convinge ca frumusetea inseamna ingrijire, te asteptam pe pagina Dove de pe Facebook – pe care o poti accesa prin linkul din dreapta paginii.

Romania

Unilever South Central Europe SA
Baneasa Business & Technology Park
42-44 Bucuresti-Ploiesti street
Building B
4th floor
District 1
013696 Bucharest
Romania

(40)21. 303. 48. 00
press.usce at unilever.com

Descoperiți mai multe despre aceste subiecte

Frumusetea inseamna ingrijire

Pentru a te convinge ca frumusetea inseamna ingrijire, viziteaza-ne pe Facebook.

Inapoi la inceputul paginii

CONECTAȚI-VĂ CU NOI

Suntem mereu interesați să stabilim legături cu persoanele care ne împărtășesc interesul pentru un viitor durabil.

CONTACT

Luați legătura cu Unilever și cu echipele de specialiști sau găsiți persoane de contact din întreaga lume.

Contact