2. Centru Media
  4. Coccolino Creations: noua gama, cu formula imbunatatita si parfum care dureaza mai mult

Bucuresti, iulie 2014 - La începutul lunii iulie, Coccolino relansează gama denumita pana acum Sensations sub numele Coccolino Creations, cu o formulă imbunatatita a carui parfum dureaza mai mult timp.

Odată cu relansarea gamei, Coccolino a introdus şi un nou produs cu aroma de nufar si grepfrut roz (Coccolino Water Lily & Pink Grapefruit).

Pe lângă noul Coccolino Water Lili & Pink Grapefruit , noua gamă va conţine şi variantele deja cunoscute Coccolino Purple Orchid & Blueberries, Blushing Poppies & Peach, Passion Flower & Bergamot, Tiare Flower & Red Fruits și Vanilla & Gold Orchid, ce vor putea fi găsite în două formate: 1.9L si 950 ml, cu excepţia Coccolino Blushing Poppies & Peachcare este disponibil doar în formatul mare, de 1.9 l.

“Coccolino este unul dintre cele mai îndrăgite branduri din România şi unul dintre liderii pieţei de balsamuri de rufe, ce întotdeauna a inovat şi a răspuns nevoilor consumatorilor săi.

Coccolino Creations este o combinatie de parfumuri deosebite, inspirate din fructe si flori, un adevarat rasfat pentru simturi. Noua gamă se bucură de un ambalaj premium și de o formulă cu 100% mai mult parfum în fiecare picătură. Tehnologia noii game ajută la păstrarea parfumului mai mult timp, având la bază micro-capsule care se fixeaza in tesatura si se sparg la orice mişcare eliberand parfum pe o durată mai lungă.”, a declarat Iulia Floricica, Senior Brand Manager

La mijlocul lunii iunie Coccolino a plecat într-o calatorie a inspiratiei– CoccoAventura - o explorare a meleagurilor indepartate in care pufosul ursulet s-a bucurat de peisaje de neuitat, de plaje însorite, de adevărate oaze de inspiraţie pline de flori şi fructe nemaintalnite. Fanii Coccolino pot urmări întreaga călătorie pe pagina de Facebook Coccolino România. Şi pentru că întotdeauna Coccolino şi-a răsplătit prietenii, toti cei care ii viziteaza pagina se pot astepta la premii care să le aducă şi lor inspiraţie pe timpul verii.

Despre Coccolino

Coccolino este un brand cu traditie, cunoscut pentru efectul de moliciune si pufosenie pe care îl are asupra rufelor, cât şi prin faptul că este simbolizat de un personaj îndrăgit, ursuleţul Coccolino. Prezent pe 23 de pieţe din întreaga lume, Coccolino este balsamul de rufe numărul 1 pe 14 dintre acestea, ce an de an a inovat pentru a veni în întâmpinarea consumatorilor săi. Brand al companiei Unilever, Coccolino este prezent pe piaţa din România din 1996.