Lumea nu a avut niciodată o viziune mai clară asupra provocărilor sociale și de mediu cu care ne confruntăm cu toții.

Nevoia de a acționa nu a fost niciodată mai mare.

Și știm că avem un rol important de jucat. Suntem o companie cu branduri și oameni ce au o misiune clară: aceea de a transforma stilul de viață sustenabil într-o obișnuință.

Un deceniu de pionierat

În 2010 am lansat USLP (Planul Unilever pentru Trai Sustenabil), căutând să dovedim că sustenabilitatea și performanțele în afaceri sunt conexe.

Pe parcursul a zece ani de USLP, lumea s-a schimbat. Problemele ce ne-au motivat să acționăm au devenit de interes general. Stakeholderii nu mai văd angajamentele de sustenabilitate ca pe ceva frumos de realizat, cile consideră un lucru normal.

Am învățat multe lucruri pe parcurs. Și deși nu am avut întotdeauna doar reușite, credem că ne-am respectat ambiția de a fi lideri în sustenabilitate; conduși de credințele noastre de bază că brandurile care auo misiune cresc; companiile care o misiune, rezistă; și oamenii o misiune, prosperă.

Suntem mai siguri ca niciodată că drumul pe care ne aflăm este cel corect – atât pentru noi, cât și pentru umanitate. Astfel, înarmați cu experiența pe care am dobândit-o în urma USLP, pornim în creareaunei mișcări în care furnizorii, clienții și consumatorii noștri iau cu toții parte la construirea unui viitor mai bun.

Un contract nou – cu societatea și cu planeta

Acum ne dorim să ducem afacerea noastră – și felul în care se fac afacerile – mai departe decât au fost vreodată. Prin strategia noastră corporate, Unilever Compass, vom stabili felul în care vom transforma această ambiție în realitate.

Unilever Compass pune satisfacerea nevoilor stakeholderilor noștrila baza a tot ceea ce facem.

Consolidează importanța non-negociabilă a respectării drepturilor omului. Și stabilește programe ambițioase de acțiuni ce abordează cele mai importante probleme ale timpurilor noastre, valorificând pe de-a întregul dimensiunea și impactul brandurilor noastre și mergând mai departe și mai repede în a ne atinge angajamentele care vor duce la schimbări pozitive.

Viziunea noastră pusă în acțiune

Avem dimensiunea, capacitatea și voința de a genera o schimbare reală, pozitivă și de durată asupra planetei și societății noastre. Ne schimbăm, acționăm și, în același timp, îi susținem și pe alții care acționează.

Aflați mai multe despre zonele pe care le vizăm.Vom acționa pentru a îmbunătăți sănătatea planetei. Acționăm asupra problemelor climatice. Protejând și regenerând natura. Și contribuind la crearea unei lumi fără deșeuri.

Vom contribui la crearea unei lumi mai corecte, mai incluzive din punct de vedere social. Concentrându-ne pe egalitate, diversitate și incluziune în tot ceea ce facem. Dinamizând afacerea noastră pentru a crește în mod activ nivelul de trai și pregătind oameni pentru viitorul muncii.

În același timp, vom îmbunătăți sănătatea și bunăstarea oamenilor. Brandurile noastre vor sta la baza acestei inițiative – cum au făcut-o de-a lungul existenței lor.

Știm că aceste lucruri vor face o diferență enormă. Dar știm și că cele mai mari provocări cer soluții care trec dincolo de schimbările pe care le poate face o singură companie.

Unele dintre cele mai mari oportunități pentru a avea un impact pozitiv sunt în lanțul nostru valoric și în societățile cu care intrăm în contact. Deci trebuie să folosim întreaga dimensiune a Unilever pentru a influența practicile și politicile de afaceri ale celor cu care lucrăm și pe piețele economice în care acționăm.

Deoarece pentru noi, toți cei care dorim să vedem o lume mai corectă, mai incluzivă din punct de vedere social, mesajul este clar: nu este timp de pierdut. Haideți să acționăm.

Acționați și voi și ajutați-ne să ne îndeplinim misiunea.

Inapoi la inceputul paginii

CONECTAȚI-VĂ CU NOI

Suntem mereu interesați să stabilim legături cu persoanele care ne împărtășesc interesul pentru un viitor durabil.

CONTACT

Luați legătura cu Unilever și cu echipele de specialiști sau găsiți persoane de contact din întreaga lume.

Contact