Acțiune climatică

Credem într-un viitor mai bun. Unul în care sănătatea planetei noastre este la fel de importantă ca stabilitatea economiei globale.

Trecem la energie regenerabilă în operațiunile noastre, căutând noi ingrediente cu emisii de carbon reduse, schimbând produsele noastre pentru a oferi alternative bazate pe plante, precum mâncăruri vegane și produse de curățenie care nu conțin combustibili fosili.

Ne dorim să atingem un nivel net de zero emisii din produsele noastre până în anul 2039. Asta înseamnă cu 11 ani mai devreme de 2050– termen stabilit prin Acordul de la Paris privind schimbările climatice.

Citiți mai multe pe site-ul nostru global.

Protejarea și regenerarea naturii

Avem planuri ambițioase să transformăm lanțul nostru de aprovizionare, inclusiv prin stoparea despăduririlor până în 2023. Însă nu putem face aceste lucruri singuri; de aceea ne bazăm pe colaborarea cu partenerii și furnizorii noștri și cu micii fermieri, pentru ca împreună să putem să facem o schimbare sistemică necesară. Brandurile noastre au creat un fond de 1 miliard de euro dedicat atingerii obiectivelor privind clima și natura. Creștem nivelul de transparentăiar prin utilizarea tehnologiei și introducerea Principiilor de Agricultură Regenerativă reușim să creștem veniturile fermierilor, să obținem mijloace sustenabile de trai și să facem față problemelor climatice și ecologice.

Citiți mai multe pe site-ul nostru global.

O lume fără deșeuri

Tranziția către o economie circulară stă la baza strategiei noastre pentru o lume fără deșeuri.

Am stabilit obiective ambițioase și interconectate pentru a ne reduce amprenta de deșeuri. Acestea includ obiective privind plasticul și ambalajele, deșeurile alimentare și alte deșeuri din fabricile și operațiunile noastre.

Nu ne vom îndeplini strategia dacă nu vom rezolva problema deșeurilor, în timp ce găsim mijloace inovatoare pentru a reduce, reutiliza și recicla repetat materialele, într-un sistem circular.

Citiți mai multe pe site-ul nostru global.

Nutriție pozitivă

Sistemul alimentar al planetei este problematic. Noi ajutăm la refacerea acestuia.

Fiind una din companiile de top din lume care produce bunuri de larg consum, cu un portofoliu de produse alimentare și răcoritoare mare, putem ajuta la a da formă unui sistem alimentar global corect pentru toată lumea. Și, cu cât ne dezvoltăm mai mult, cu atât putem efectua schimbări mai rapid.

Future Foods este noul nostru set de angajamente curajoase, menit să ajute oamenii să facă tranziția spre diete mai sănătoase și să reducă impactul lanțului alimentar asupra mediului.

Citiți mai multe pe site-ul nostru global.

Sănătate și bunăstare

Credem că accesul la sănătate trebuie să fie un drept, nu un privilegiu. În mod colectiv, compania are resursele necesare pentru a rezolva aceste probleme: nimeni nu ar trebui lăsat în urmă.

Suntem determinați să folosim recunoașterea și impactul brandurilor și programelor noastre pentru a îmbunătăți sănătatea, bunăstarea și incluziunea.

Nu doar prin produse mai bune sau prin inovații, ci prin depășirea barierelor ce, atât de des, țin oamenii pe loc.

Citiți mai multe pe site-ul nostru global.

Echitate, diversitate și incluziune

Ne dorim să ne bucurăm de o lume în care nimeni nu este lăsat în urmă. Nu suntem încă acolo. Justiția și corectitudinea socială nu au fost implementate cu succes peste tot în lume.

Așa că ne-am luat angajamentul de a deveni un far al diversității și incluziunii, folosindu-ne decompania noastră și de influența pe care o avem pentru a depăși bariere și pentru a crea oportunități în cadrul locurilor noastre de muncă, lanțurilor noastre de aprovizionare și distribuție și în cadrul societății.

Citiți mai multe pe site-ul nostru web global.

Creșterea standardelor de viață

Credem că toate companiile pot ajuta în combaterea inechității sociale și suntem determinați să creștem standardele de viață în întregul nostru lanț de valoare.

Asta înseamnă să ne asigurăm că angajații noștri sunt plătiți cu un salariu corect și, privind dincolo de compania noastră, la muncitorii și deținătorii micilor afaceri care ne furnizează bunuri și servicii,să ne asigurăm că aceștia se bucură de un standard de viață decent și au susținerea necesară pentru a crește.

Ne-am stabilit obiective clare ce ne vor ajuta să promovăm echitateala nivel global.

Citiți mai multe pe site-ul nostru global.

Viitorul muncii

Viitorul muncii nu este doar despre date, roboți și algoritmi – în realitate este despre oameni. Și putem vedea clar viitorul muncii imaginându-ne o lume în care oamenii prosperă.

Vedem munca semnificativă ca fiind dreptul fiecăruia – și facem pași mari pentru a ne pregăti atât proprii angajați cât și alți oameni pentru viitorul muncii.

Pe măsură ce munca se schimbă, pregătim fiecare persoană să se adapteze și să crească – și în definitiv să prospere – fie că acest lucru înseamnă o nouă carieră,o modalitate diferită de a munci sau o recalificare.

Și, făcând aceste lucruri, ajutăm pe toată lumea să țină pasul cu schimbările și să continue să munceascăavând un scop.

Citiți mai multe pe site-ul nostru web global.

Companie responsabilă

Principiile noastre fundamentele ca și companieresponsabilă reprezintă baza a tot ceea ce facem.

Avem valori morale bine conturate, politici și standarde clare pentru a ne asigura că angajații noștri nu doar fac lucruri corect ci fac lucrurile corecte.

Ne așteptăm ca toată lumea din Unilever să fie un ambasador pentru standardele noastre etice ridicate. Dorim să creăm un mediu în care angajații nu doar trăiesc cu valorile noastre în munca lor – integritate, respect, responsabilitate și pionierat – dar sunt vigilenți în identificarea potențialelor probleme și au încrederea și deschiderea să vorbească despre situațiile delicate.

Ne propunem să avem un impact pozitiv în cadrul întregului nostru lanț valoric, lucrând cu furnizorii, distribuitorii și toți terții pentru a ridica ștacheta privind chestiuni precum drepturile omului și lupta împotriva mitei și corupției.

Citiți mai multe pe site-ul nostru global.

Respectarea drepturilor omului

Drepturile omului sunt universale și neschimbate. Dar lumea se schimbă repede – și unele dintre aceste schimbări pun drepturile omului în pericol.

În operațiunile noastre, și prin toate relațiile noastre de afaceri, tot ceea ce facem se bazează pe un angajament puternic și ferm de a respecta și promova toate drepturile omului recunoscute internațional.

De asemenea, trebuie să abordăm cauzele de bază ale problemelor privind drepturile omului. Asta înseamnă să rezolvăm inechitățile ce aduc riscuri la adresa drepturilor omului.

Citiți mai multe pe site-ul nostru global.
Inapoi la inceputul paginii

CONECTAȚI-VĂ CU NOI

Suntem mereu interesați să stabilim legături cu persoanele care ne împărtășesc interesul pentru un viitor durabil.

CONTACT

Luați legătura cu Unilever și cu echipele de specialiști sau găsiți persoane de contact din întreaga lume.

Contact